Barion Pixel
boldogkert_logo

Rólunk mondták

Alzbeta Vaculikova
2023-11-13
Egy gyöngyszem eldugott helyen, ahol őzikék adnak jó éjszakát. Térerő hiánya csak előnyös, mert ide igazán kikapcsolni érdemes jönni. Egyszerű, de kényelmes a stílusa, elsőre megszerethető! Szaunát és dézsát tudtunk élvezni, meg sétákat az erdőben. Mindenképpen szeretnénk visszajönni! Köszönjük ezt a pár napot!
Kornél Füredi
2023-10-04
Csodahely! Mi biztosan visszatérünk! Csend, nyugalom, természet, nagyon kedves és figyelmes házigazdák! Az állatokat szerettel és tisztelettel tartják! A lovasterápia és sétakocsikázás is lélekemelő volt!
Peter Gal
2023-09-30
Nagyon javaslom mindenkinek, ha kikapcsolódásra vágysz, csendre, nyugalomra. Fantasztikus szobák, amíg nem láttad nem hiszed el!
Erika Hagya
2023-09-22
Csodálatos hely, kis ékszerdoboz. Élveztük minden pillanatát az ott töltött időnek. A csendet a szaunát a dézsát a gyönyörűen kialakított kerti tavat a házigazdák vendég szeretetét a fantasztikus gyógynővény kertben tett sétát. A környéken tett túrákat,amihez kaptunk segitséget és térképet is:-)…….és természetesen a kutyusok és a cica…..számomra tükrözték Ági és Gyuri személyiségét a barátságosságot az ember szeretetét a természet tiszteletét és a nyugalmat:-)
Enikö Labóczki
2023-09-12
Wer auf der Suche nach einer außergewöhnlichen Unterkunft ist, der ist bei Boldogkert – auf Deutsch „Glücksgarten“ – genau richtig! Die Anlage umfasst 3 unglaublich schöne und liebevoll eingerichtete Ferienwohnungen in einem kleinen Dörfchen, das recht abgelegen und einsam in der wunderschönen Natur liegt. Man genießt dort eine himmlische Ruhe und kann bei Sauna und heißem Außenbad perfekt vom hektischen Alltag abschalten. Wir sind im Sommer dort gewesen und waren stattdessen schwimmen in einem nahegelegenen Badesee, aber auch im Herbst oder Winter bei romantischem Kaminfeuer ist es bestimmt großartig. Nicht unerwähnt lassen möchten wir die beiden Gastgeber, Ági und Gyuri, die sehr freundlich und zuvorkommend, aber vor allem auch sehr interessante Gesprächspartner sind. Wir hatten ein paar sehr schöne Tage dort und kommen bestimmt wieder…
Martina Kovács
2023-09-10
Két éjszakát töltöttünk el a nyugalom szigetén, a Boldogkertben. Térerő nincs, viszont tökéletes csend, friss levegő igen. Részt vettünk lovas önismereti programon, pikniken, dézsáztunk-szaunáztunk. Különleges, feltöltő élmény volt.
Nikola Rahmé
2023-08-31
Ha ki akarsz szállni a hétköznapi mókuskerékből, kicsit elfelejteni mindent, ami napi kötelességed, relaxálni, aludni, lustálkodni vágysz, akkor a legjobb hely a vérteskozmai Boldogkert. Szaunázni, hidegbe merülni, dézsában ázni, házi készítményeket reggelizni tudsz itt, vagy sétálni a Vértes dombjai között bújkáló ékszerdobozka, Vérteskozma parasztházai előtt. Nincs fűnyírózaj, nincs forgalom, nyüzsgés, csak színtiszta nyugalom és csend. A Boldogkert egy csodás ötlet megvalósulása, ajánlom mindenkinek!
Kft. VeroLuce
2023-08-28
Ha kikapcsolódni vágysz, letenni kicsit a munkát, a kötelességek súlyát, megfeledkezni a gondok, nehézségek sokaságáról ez a kert teli s tele van nyugalommal. Boldog órák várnak rád, olyan élettel teli feltöltődés amiből meríthetsz aztán. 1 óra autózás Budapesttől és végtelen szabadságérzést ad. Egy reggeli finom kávé, ízletes bőséges reggeli, csodálatos erdei túra, pihentető fürdő, szauna, kényelmes fotelben finom bort szürcsölgetve olvasni… Este pokrócba tekeredve bámulni a millió csillagokkal teli eget… mi kell más ? Köszönjük a vendéglátóknak ! Szívből ajánljuk mindenkinek !
Mónika Ágota Sótonyi
2023-08-15
Köszönöm szépen az élményt, a csodás lovas délutánt Gyurinak és Áginak. Nagyszerű vendéglátók, fenséges paripák, gyönyörű helyszín! Imádtam! Mindenkinek receptre írnám fel a Boldogkertet 😊...a "természetben levés" és a lovakkal való kapcsolódás a legjobb feltöltődés. Biztos, hogy visszatérek egy többnapos tartózkodásra a különleges apartmanok egyikébe.